Waterschapsverkiezingen

(..)

Verkiezingskrant Waterschap Rivierenland

In heel Rivierenland wordt in de laatste week voor de verkiezingen huis-aan-huis een verkiezingskrantje verspreid. Hierin staat het volgende artikel:

Water is een van de belangrijkste elementen in onze leefomgeving. U kiest PSP'92 Rivierenland, want wij onderscheiden ons door het streven naar een eerlijkere en gelijkwaardige herverdeling van de belastingen; de gebruiker en vooral de vervuiler betaalt. Wij willen dat u de duurzame inzet terugziet in uw directe omgeving. Wij nemen een belangrijke rol op ons in de verjonging van het waterschapsbestuur: water is niet alleen voor vandaag en morgen, maar vooral voor de toekomst. Deze nieuwe generaties worden vertegenwoordigt door jongeren en jonge ouders. Water is van ons allemaal! Deze boodschap vertolkt onze nummer twee: Sent G. Wierda (31jr).

KiesKompas

Weet u nog niet zeker dat u op de PSP'92 Rivierenland wil gaan stemmen? Wilt u onpartijdig advies over welke partij het best bij u past? Dan kunt u de KiesKompas invullen. U beantwoord 30 stellingen. Wanneer u op meer informatie klikt geven wij per stelling een bondig antwoord. Door middel van de link voegen wij meer achtergrond informatie toe met quotes uit ons verkiezingsprogramma.