Alle teksten (inclusief deze website) zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten komen de Pacifistisch-Socialistische Partij ’92 toe, of is hiertoe gemachtigd, of is in het publieke domein.

Het internet is een hulpmiddel in het kader van vrijheid van meningsuiting en is technisch afhankelijk van het verspreiden van kopieën van informatie. Wij geloven in deze vrijheid en vinden dat er zoveel mogelijk openlijk toegankelijk moet zijn. De licentie-vorm die wij hebben gekozen past daarbij: CC-BY en CC-BY-ND. Deze geeft een verhelderende invulling op hoe wij met onze auteursrechten (zoals wettelijk toebedeeld) wensen om te gaan.

Dit geldt ook voor onze fysieke publicaties.

Citeerrecht / Citeerplicht

Indien u verwijst naar, citeert uit of voortborduurt op onze visie en teksten verzoeken wij u vriendelijk, doch dringend, om een bronvermelding mee te geven. Doet u dit, dan hebben wij geen enkel bezwaar voor hergebruik.

(Geen) Afgeleid werk

Wij steken veel tijd en energie in het maken van onze publicaties. Wij betrekken graag iedereen hierin. Wilt u een bijdrage leveren of een toevoeging, dan is daar ruimte voor. Ook na publicatie.

Voor journalistieke doeleinden mogen er wel afgeleide werken worden gemaakt, zoals een samenvatting of quote in een artikel.


Bij twijfel neem contact met ons op: auteursrechten@psp92.nl of via twitter of facebook. Wij waarderen het ook dat u melding maakt, wanneer u verwijst, citeert of voortborduurt. Gelieve de URL of bronvermelding benoemen zodat wij ook naar uw werk kunnen kijken.